Termeni și Condiții

Termeni si conditii:

Acceptarea termenilor si conditiilor:
Utilizand acest site sunteti in totalitate de accord cu acesti Termeni&Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de accord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest site in nici un fel.
Serviciile Ribbon'd:
Serviciile noastre includ decoratiuni florale pentru orice tip de eveniment.

Proprietatea intelectuala
Continutul si design-ul www.ribbond.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dumneavoastra prin e-mail sau furnizat dumneavoastra prin orice alt mijloc (descriere produse sau alte materiale) apartin societatii si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materiale www.ribbond.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea societatii. Nu puteti folosi cadre ("frames" in limbaj HTML) sau tehnici de incadrare ("framing techniques" in limbaj HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyright-ului (inclusiv imagini, texte) ale www.ribbond.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea societatii.

Inregistrarea ca utilizator
Site-ul www.ribbond.ro poate fi accestat gratuit, iar simpla navigare nu este conditionata acestuia ca utilizator. Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, va trebui sa va inregistrati ca utilizator. Inregistrarea ca utilizator presupune acceptatea prealabila de catre dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor si Politicii de Confidentialitate de utilizare a www.ribbond.ro.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic.

Politica de Confidentialitate:
Prin inregistrarea ca utilizator al www.ribbond.ro va vol solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele , adresa de email, data nasterii, dar si alte informatii cu caracter personal care sa permita identificarea dumneavoastra ca utilizator al site-ului www.ribbond.ro si prelucrarea comenzilor. Pentru a va abona la newsletter-ul www.ribbond.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de email valabila precum si alte date legate de dumneavoastra. Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de www.ribbond.ro in scopurile pentru care au fost colectate si pentru care v-ati exprimat acordul. Ele nu vor fi instrainate.

Procedura de cumparare:
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare de catre www.ribbond.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
- identificarea si alegerea produselor
- inregistrarea dumneavoastra ca utilizator al www.ribbond.ro
- efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online, prin transfer bancar/ordin de plata sau ramburs, iar costul final va contine produsul final cu TVA inclus.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.ribbond.ro sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile. 


Metode de plata:
Pentru efectuarea platii produselor comandate puteti alege una din urmatoarele modalitati de plata: plata online prin serviciul MobilPay, transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin email informatiile despre comanda sub forma unei facturi. Daca ati ales sa platiti numerar/cash, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile sub forma unei facturi urmand sa efectuati plata produsului catre curier. 

Livrare:

Pentru Braila efectuam livrari in aceeasi zi sau in ziua dorita de dumneavoastra, in sistem propriu, fara costuri suplimentare.

Pentru restul tarii efectuam livrari, doar de aranajamente cu trandafiri nemuritori si anumite aranjamente cu flori in cutie (nu livram flori aranjate in buchet), in 24 de ore de la primirea comenzii, in conditiile de mai jos. Comenzile pentru restul tarii se pot prelua non-stop pe website, te rugam sa respecti conditiile de mai jos:

Pentru comenzile trimise in tara, modalitatea de plata poate fi doar plata online prin card bancar sau transfer bancar. Plata ramburs nu este acceptata pentru livrarile in tara.

Plata la livrare / ramburs este acceptata doar pentru livrarile din Braila si zonele limitrofe.

Anulare comenzi:

Anularea unei comenzi se poate face numai prin notificare scrisa la contact@ribbond.ro cu cel putin 5 ore anterior orei de livrare pentru comenzile cu livrare in Braila si minim 24 de ore pentru comenzile cu livrare in alte orase si numai in cazul in care comanda n-a fost deja pregatita de livrare.

In cazul in care, aceasta comanda a fost deja achitata, iar clientul o anuleaza dupa termenul mentionat mai sus, compania va returna clientului doar 25% din contravaloarea comenzii (la solicitarea acestuia). In cazul unei anulari cu minim 48 de ore inaintea datei de livrare, contravaloarea comenzii va fi inapoiata in totalitate, in termen de 14 zile de la receptionarea solicitarii in scris.

Compania isi rezerva dreptul de a-si alege clientii si de a anula o anumita comanda, urmand a anunta clientul de aceasta schimbare cu minim 24 de ore inaintea zilei de livrare.

Sfaturi pentru ingrijirea florilor:

Pentru a avea grija in mod corespunzator de florile pe care tocmai le-ai primit trebuie sa respecti urmatoarele instructiuni.

Daca ai primit un buchet de flori:

- pune florile, cat mai curand, intr-o vaza suficient de mare;

- schimba apa zilnic (imediat ce devine tulbure, trebuie improspatata);

- pastreaza florile intr-un loc cat mai racoros si mai putin insorit.

- pastreaza aranjamentul intr-un loc cat mai racoros si mai putin insorit.

- taie cozile florilor in diagonala, cu aproximativ 2 cm.

Iti recomandam sa pastrezi florile la o temperatura cat mai scazuta, sa le feresti de curent si de socuri fizice (mutat, lovit etc.) sau termice (treceri de la cald la frig).


Legislatia aplicabila:
Serviciile oferite de societate prin intermediul www.ribbond.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere legea 365/2002 privind comertul electronic, ordonanta 130/2000. Termenii si conditiile www.ribbond.ro se supun legislatiei romane.


Dreptul de retur:
Puteti returna numai produse care nu sunt perisabile si alimentare. In consecinta florile si dulciurile nu se pot returna.

Sezonalitate flori:

In situatia in care calitatea florilor primite de la furnizorii nostri nu este corespunzatoare sau ele nu sunt in stoc, ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi valoare sau mai mare. Nuantele florilor din buchete si aranjamente pot fi diferite fata de cele prezentate online, in functie de disponibilitate. Pozele au titlu informativ, ele pot diferi in functie de disponibilitatea florilor si de mana de lucru folosita (produsele manufacturate sunt unice, florile sunt unice). 

Abonați-vă noutăților noastre!